HÍRLEVÉL
Kaposvár Polgáraiért Egyesület „A CIVIL HÁLÓ partnerkapcsolati rendszer erősítése rendezvényekkel, szakmai programokkal” című projektjének AUGUSZTUS havi harmadik hírlevele

A nyári szünet utolsó napjait a civil szervezetek is igyekeznek tagjaik és az érdeklődők számára rendezvényekkel, programokkal még élvezetesebbé tenni. Kaposváron is számos rendezvényről informálódhatunk ebben az időszakban. Örömmel adunk mi is helyet és nyújtunk segítséget, hogy partnereink által szervezett programok minél szélesebb körben ismertté váljanak.


Partnerszervezetünk, a FICSAK Kaposvár Alapítvány 2023.09.03-i rendezvényének meghívóját ajánljuk figyelmetekbe!


Tisztelt Hölgyem/Uram!
A FICSAK Kaposvár Alapítvány tisztelettel meghívja Önt az „Együtt lenni jó! – családi szabadidős programok és szemléletformáló rendezvények szervezése” című projektjének 2023. szeptember 03-án 15:00 órakor kezdődő rendezvényére. 

MANÓTÉRI KALANDOS DÉLUTÁN


A Manótér játszótér kicsiket és nagyokat vár egy „kalandos délután”-ra, ahol a mozgás, a zene, a tánc, a játék minden mennyiségben jelen lesz. A szervezők ezúttal is lehetőséget biztosítanak az alkotásra, mindenki elkészítheti saját Manótéri manóját. 

PROGRAM
 
16:00 – 17:00    Ferge-Tóth Judittal Porcika moccantó, izgés-mozgás kortalanul
16:00 – 18:00   Photobox – egyedi fotók készítése, azonnali elvitellel, vicces kiegészítőkkel 
17:00 – 17:45   Táncház – a Somogy Táncegyüttessel
 
A rendezvény teljes időtartama alatt számos kisérőprogram teszi még emlékezetesebbé a DÉLUTÁNT: Török Emőke babakészítővel Manótéri manók készítése, játszóeszközök (népi fajátékok, trambulin, mászó labirintus), arcfestés, lufihajtogatás, lehetőség egészségügyi méréseken történő részvételre.
 
Helyszín: Kaposvár, Manótér játszótér (Nagyszeben – és Radnóti utca sarka).
A részvétel díjmentes, de rossz idő esetén a rendezvény nem kerül megtartásra.


Várjuk a családokat!
Kárpáti Tímea kurátor
 
A rendezvény a Városi Civil Alap, ezen belül a VCA-KP-1-2022/4-001533 számú projekt keretében valósul meg.

www.kaposvaricivilhalo.hu Telefon: +36 30 747 8753 info@kaposvaricivilhalo.hu 2023-08-28