HÍRLEVÉL
Kaposvár Polgáraiért Egyesület „A CIVIL HÁLÓ partnerkapcsolati rendszer erősítése rendezvényekkel, szakmai programokkal” című projektjének MÁJUS havi hírlevele

FIGYELEM!

Ügyfélszolgálatunk új helyen!  


2023.04.14-én ismét megnyitotta kapuját a Kaposvári Polgárok Háza, a Civil Ház. Ez Egyesületünk számára azt jelentette, hogy visszaköltözhettünk régi/új irodánkba, ahol most már a szükséges infrastruktúra is rendelkezésünkre áll.
 
Tájékoztatunk Benneteket, hogy ügyfélszolgálati tevékenységünket 2023.05.04 -től (csütörtök) a Kaposvári Polgárok Háza/Civil Ház (Kaposvár, Bajcsy-Zs. u. 58.) i. emeleti irodánkban folytatjuk.
 
Nyitva tartás: minden csütörtökön 12:30 – 16:30-ig! 
 
Keressetek Bennünket!


FIGYELEM!

Legyünk részesei a közösségi tervezésnek a közlekedés terén is!


Kaposvár és közlekedési vállalata új buszflotta beszerzését tervezi elektromos hajtású buszokkal. Ezzel az Önkormányzat az energiafüggetlenség erősítése mellett a tisztább környezet biztosítására törekszik.
 
A városvezetést a tervek megvalósítása előtt érdekli a kaposváriak véleménye, elvárása az elektromos közösségi közlekedéssel, illetve a környezetbarát járművekkel – például a közbringarendszer részeként hamarosan forgalomba kerülő elektromos rásegítésű kerékpárokkal - kapcsolatban.
 
A Város lehetőséget biztosít a technológia megismerésére, a vélemények kimondására! Gyűjtsük össze a véleményeket közösségeinkben és találkozzunk május 8-án és 10-én a városvezetés által biztosított két helyszínen és időpontban:


Május 8. 17:30 – Várpark
Május 10. 17:30 – Kaposvár Aréna melletti terület 


Gyűjtsük a véleményeket és mondjuk el, hogy zöldebbé, hatékonyabbá tehessük a kaposvári közlekedést!
 

Elérhetőségeink megtalálhatók a www.kaposvaricivilhalo.hu weboldalunkon.

www.kaposvaricivilhalo.hu Telefon: +36 30 747 8753 info@kaposvaricivilhalo.hu 2023-05-03