Széchenyi 2020
HÍRLEVÉL
Kaposvár Polgáraiért Egyesület „A CIVIL HÁLÓ partnerkapcsolati rendszer erősítése rendezvényekkel, szakmai programokkal” című projektjének FEBRUÁR havi hírlevele

 FIGYELEM!

Programok megjelentetése a kaposvaricivilhalo.hu weboldalon 


A tél vége felé egyre több program és rendezvény közül válogathatunk, ajánlhatjuk közösségünk tagjainak. Sok esetben a legnagyobb nehézség nem a rendezvény megszervezésében, hanem a rendezvény hírének megosztásában rejlik. Ebben szeretnénk segíteni azzal, hogy lehetőségként felkínáljuk weboldalunkat kommunikációs felületként. 
 
Továbbra is megjelentetjük, hírt adunk mindazon rendezvényetekről, programokról, melyeket megosztotok velünk. Küldjetek hírt programjaitokról, amit weboldalunkon közzéteszünk!

 
PROGRAMKÍNÁLAT MÁRCIUSRA!


2023.03.07. 17:15 óra 
 

A FICSAK Kaposvár Alapítvány vendége lesz 2023.03.07-én 17:15 órától Dr Mangó Gabriella, aki az egészséges életmódról tart előadást. A Doktornő az elmúlt évben a „CIVIL HÁLÓ” meghívásának tett eleget és akkor is komoly érdeklődés előzte meg a rendezvényt. 
A programról bővebben a https://www.facebook.com/ficsakkaposvar/ linken lehet tájékozódni.


2023.03.22. 16:00 óra 


Egyesületünk elindítja ez évre tervezett program-sorozatát, melynek első, aktuális szakmai témát feldolgozó rendezvénye a „Nemzeti Együttműködési Alap 2022” -ből elnyert pályázati támogatások elszámolásával foglalkozik. Az elszámolással kapcsolatos hasznos információk mellett egyéb pályázati lehetőségekről is szó lesz.
Helyszín: Somogy – Flandria Inkubátorház, Kaposvár, Ond vezér utca 1.


FIGYELEM!

Új pályázati lehetőség


A Pro Filii Alapítvány a 2023. évre pályázatot hirdetett civil és nonprofit szervezetek, valamint magánszemélyek számára, amelyek segítik a szociálisan és egészségileg hátrányos helyzetűek életminőségének javulását, emelik hazánk szellemi-, művészeti-, kulturális- és sportéletének színvonalát.
A pályázatokat negyedéves pályázati ciklusokban lehet benyújtani.
A pályázati kiírás elérhető: https://profilii.hu/palyazati-kiiras/
 
Elérhetőségeink:
·       Kaposvár, Ond vezér utca 1. I. emelet
·       Telefon: (06 30) 747 8753
·       E-mail: kaposvarpolgaraiert@gmail.com
            info@kaposvaricivilhalo.hu
·       Honlap: www.kaposvarcivilhalo.hu
·       Facebook: www.facebook.com/kaposvaricivilhalo

 

www.kaposvaricivilhalo.hu Telefon: +36 30 012 5900 info@kaposvaricivilhalo.hu 2023-02-27