Széchenyi 2020
HÍRLEVÉL
Kaposvár Polgáraiért Egyesület „CIVIL HÁLÓ: együttműködés a helyi közösségekért” című projektjének JÚNIUS havi hírlevele

Felhívjuk partnerszervezeteink figyelmét a www.nonprofit.hu weboldalon júniusban jelenleg elérhető pályázati kiírásokra. Ezek közül kiemeljük a Pro Filii Alapítvány pályázatát, mely olyan tevékenységeket támogat, melyek segítik a szociálisan - és egészségileg hátrányos helyzetűek életminőség javítását, valamint emelik művészeti-, kulturális-, és sportéletünk színvonalát. A pályázatok ciklusonként nyújthatók be a 100 E Ft-tól 10 M Ft-ig elérhető támogatásra.
 
Felhívjuk a figyelmet továbbá az Állami Számvevőszék (www.asz.hu) honlapján a Hírek/Sajtóközlemények között elérhető „Mindent a civil szervezetek ellenőrzéséről” címmel megjelent tájékoztatójára. Több civil szervezet kapott május közepén adatszolgáltatási felhívást, melynek május végével – június elejével kellett eleget tenni. A tájékoztató ehhez a felhíváshoz kapcsolódóan tartalmaz hasznos információt a szervezeteknek.

 
FIGYELEM!

A CIVILHÁLÓ IRODA JÚNIUS HAVI PROGRAMJAI 
 JÚNIUS 21. 16:30 


Záró klubfoglalkozásunk a CIVILHÁLÓ Irodában, Kaposvár, Fő utca 7.
Elérkeztünk a „CIVIL HÁLÓ, együttműködés a helyi közösségekért” című projektünk zárásához. Hívjuk és várjuk utolsó foglalkozásunkra partnereinket, hogy a „jó gyakorlatokat”, tapasztalatokat, véleményeket megoszthassuk egymással, valamint előkészüljünk Projektzáró rendezvényünk programjaira is.


JÚNIUS 25. 15:00 


Projektzáró rendezvény Kaposváron az Európa Parkban!
A „Civil Ki Mit Tud” sikerén felbuzdulva ismételt bemutatkozási lehetőséget kívánunk biztosítani Kaposvár valamennyi civil szervezetének egymás -, valamint a Városunk érdeklődő polgárai előtt. 
Jelentkezzenek Önök is! Jöjjenek el nézőnek, kiállítónak, vagy fellépőnek, s töltsünk együtt ismételten egy kellemes délutánt a Projektünk záró rendezvényén!
 
MINDENKIT SOK SZERETETTEL VÁRUNK RENDEZVÉNYEINKEN!
 
„Kaposvár Polgáraiért” Egyesület
 
Elérhetőségeink:
7400 Kaposvár, Fő utca 7.
info@kaposvaricivilhalo.hu
www.kaposvaricivilhalo.hu
Pálinkásné Kontra Ildikó   06 30 012 5900

www.kaposvaricivilhalo.hu Telefon: +36 30 012 5900 info@kaposvaricivilhalo.hu 2022-06-15