Széchenyi 2020
HÍRLEVÉL
Kaposvár Polgáraiért Egyesület „CIVIL HÁLÓ: együttműködés a helyi közösségekért” című projektjének DECEMBER HAVI rendhagyó hírlevele

FIGYELEM!

A CIVILHÁLÓ IRODA ÉVZÁRÓ DECEMBER HAVI PROGRAMJA ELMARAD

 A DECEMBER 30-i programunk ELMARAD!


Partnerségi információs rendezvénysorozatunk 2021. évi utolsó rendezvényeként partnerszervezeteink képviselőit évzáró koccintásra hívtuk, de úgy gondoljuk, hogy ezt a találkozót – a koronavírus-járványra tekintettel -, egy későbbi időpontban tartjuk majd meg. 
Megértésüket köszönjük!

KÖSZÖNJÜK AZ EGYÜTTMŰKÖDÉST!

 
Egy újabb rendkívüli évet tudhatunk magunk mögött és sajnos nem azért, mert telis-tele volt jobbnál jobb történésekkel. Rendkívüli volt, mert bár a 2020-as évünket is a koronavírus árnyékában éltük, a 2021. évre már azt reméltük, könnyebb lesz. Nagyon sok és fájdalmas egyéni veszteségünk van és ez sajnos egyben Kaposvár valamennyi polgárának és civil közösségeinek a vesztesége is, melyeket feledni nem lehet. De emellett biztosak vagyunk abban is, hogy mindenkinek vannak/voltak ebben az évben is jó, örök mosolyt és emlékezésre okot adó kisebb-nagyobb boldog történései, eseményei.
 
Kaposvár Polgáraiért Egyesület a működése óta ebben az évben indíthatta el egyik legszámottevőbb és legátfogóbb projektjét pályázati forrás révén, amely lehetőséget ad arra, hogy városunk civil szervezetinek támogató segítséget adjunk és olyan állandó hátteret nyújtsunk, ahova fordulhatnak, ha a napi ügymenetük során elakadnak, ha nincs szervezetük részére hely, ahol találkozzanak, s amely folyamatos lehetőséget ad a szervezetek közöttii együttműködésre, kapcsolatépítésre. 
 
2021. június 30-án megnyitottuk irodánkat, s elkezdtük tevékenységünket. Folyamatosan vesszük fel a kapcsolatot civil közösségeinkkel és igyekszünk keretet biztosítani működésükhöz. Nem egyszerű feladat, nagy fába vágtuk fejszénket, de hiszünk küldetésünkben. Számos találkozót, előadást, beszélgetést bonyolítottunk le a vírus árnyékában is a megfelelő óvintézkedések betartása mellett. A mai napig 104 civil szervezet regisztrált hozzánk, ami a kapcsolatok erősségét tekintve változó, de ugyanennyi szervezetet hívunk és várunk folyamatosan programjainkra irodánkba, vagy külső helyszínekre. Nagy öröm számunkra, hogy ma már itt tartunk, de ugyanakkor itt még nem állhatunk meg. Jövő évben is megtalálnak bennünket a Fő utca 7. szám alatt, küldeni fogjuk hírleveleinket és meghívóinkat. Igyekszünk olyan programokat szervezni - jövőre ebből számos lesz -, amelyre örömmel jönnek, amely nagyszámú érdeklődésre tarthat számot, melyek révén nem csak Egyesületünk nyújt programot Önöknek, de ha hívják tagjaikat, akkor saját szervezetük tagjai is lehetőséget kapnak a további kapcsolataik erősítésére és találkozásokra.
 
Most, így a karácsonyi ünnepek - és az év vége közeledtével nincs más dolgunk, mint megköszönni Önöknek az ez évi együttműködésüket, a bizalmat, hogy csatlakoztak hozzánk és kérni a jövő évben is együttműködésüket. Várjuk Önöket programjainkon, hívjanak, keressenek Bennünket, mert tudjuk és hiszünk abban, hogy 


„Kaposvár ereje polgáraiban és civil közösségeiben rejlik!”


Kívánjuk, hogy legyen közösségeik minden tagjának áldott, békés, meghitt karácsonya! Teljen az ünnep nyugalomban, varázslatosan! Az új év hozzon békességet, egészséget és sikereket terveik megvalósításában!
 
B U É K!
 
 
 
Elérhetőségeink:
„Kaposvár Polgáraiért” Egyesület
7400 Kaposvár, Fő utca 7.
 
info@kaposvaricivilhalo.hu
www.kaposvaricivilhalo.hu

www.kaposvaricivilhalo.hu Telefon: +36 30 012 5900 info@kaposvaricivilhalo.hu 2021-12-22