Széchenyi 2020
HÍRLEVÉL
Augusztus havi hírlevél

Kaposvár Polgáraiért Egyesület Civil Háló projektje nagy segítségére van a város civil szervezetinek. Találkozási pontja lett a szerveztek saját tagjai és más egyesületek tagjai közötti kapcsolatépítésnek.
Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy a mai napig a projektbe regisztrált civil szerveztek száma 59, ami nagyon szép és bizakodásra okot adó, hiszen ez azt jelenti, hogy városunkban már 59 szervezet, s annak tagjai tudják, hogy működik a Civil Háló iroda, kereshetik munkatársainkat, várhatják tőlünk az aktuális információkat. A regisztrált szervezeteket a www.kaposvaricivilhalo.hu oldalon tekinthetik át. Emellett kérjük is Önöket, hogy küldjék aktuális programjaikat részünkre az info@kaposvaricivilhalo.hu e-mail címre, hogy ugyanezen weboldalra tudjuk feltölteni, s legyen ez az oldal az, ahol valóban egyhelyen az érdeklődők megtalálnak minden, a városban civil szerveztek által szervezett programot, Tudjanak a város a város lakói programjainkról és városi aktív közösségünkről.
 
Most, augusztus utolsó és szeptember első napjaiban a legfontosabb feladata és lehetősége Kaposvár Civil szervezeteinek, hogy készüljenek és részt vegyenek a Miénk a Város rendezvénysorozat első napjának rendezvényén a Civil Napon. 
Nagy örömünkre szolgál, hogy irodánk adhatott otthon a Civil napot megelőző szervezetek közötti egyeztetésnek és irodánk lesz ezen a napon a központ, ahol a szervezetek tagjai megpihenhetnek, segítséget nyújthatunk a kiállítási standjaik összeállításához, és a színpadi produkcióik előkészítéséhez.
 
Emellett pedig szeretnénk felhívni egy fontos és közelgő határidőre figyelmüket, hogy szeptember 30. napjáig a NEA-2020 nyertes projektek szakmai megvalósítását be kell fejezni, és október 30-ig a beszámolókat az EPER felületen keresztül be kell nyújtani.
 
 
Elérhetőségeink:
·       Kaposvár, Fő utca 7.
·       Telefon:
·       E-mail: kaposvarpolgaraiert@gmail.com
·       Honlap: kaposvarcivilhalo.hu

www.kaposvaricivilhalo.hu Telefon: +36 30 012 5900 info@kaposvaricivilhalo.hu 2021-08-31