Széchenyi 2020
HÍRLEVÉL
Civil Háló Hírlevél 1.
2021-07-20

Hírlevél

Kaposvár Polgáraiért Egyesület „CIVIL HÁLÓ: együttműködés a helyi közösségekért” című projektjének JÚNIUS havi hírlevele

2021/06/30

 

2021. június. 30.-án került sor Egyesületünk, Civil Háló projektjének és szolgáltatásainak bemutatására. Rendezvényünk célja az volt, hogy a város lakossága és civil szervezetei megismerjék tevékenységünket és bizalommal forduljanak kérdéseikkel hozzánk. Egész napos nyílt napot biztosítottunk a szervezetek képviselőinek az egymással való találkozáshoz és Egyesületünk megismeréséhez. 

A bemutatkozó rendezvényünket sokan keresték fel és munkatársaink teljes körű bemutatást nyújtottak Egyesületünk és a Civil Háló Iroda tevékenységéről, az iroda ügyfélszolgálata által nyújtott lehetőségekről. Nem csupán a pályázat bemutatása volt a cél, hanem szerettük volna megismerni a résztvevő szervezetek nehézségeit, problémáit is. Több terület is kiemelésre került, ahol segítséget várnak a résztvevők; forráslehetőségek megismerése, adatvédelem, közhasznú jogállással kapcsolatos kérdések, önkéntesség stb. 

A rendezvényünk helyszínt biztosít és segítséget nyújt a projekt teljes időtartama alatt a civil szervezetek egymás közötti kommunikációjához, megismerésére, az információ cserére. Egymás elképzeléseinek megismerése több esetben elindította a szervezetek közötti egyeztetést és párbeszédet. 

Egyesületünk munkatársai is hasznos információkhoz jutottak a civil szervezetek igényeinek és elképzeléseinek megismerésében. 

A rendezvény minden résztvevő számára eredményes volt.

 

 

www.kaposvaricivilhalo.hu Telefon: +36 30 012 5900 info@kaposvaricivilhalo.hu